пятница, 3 июня 2011 г.

Проект рішення Щорської міської ради "Про місцеві податки і збори"


Керуючись пунктом 24 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, статтями 7, 8, 10, 12, 14, главою 2 розділу ІІ, розділом ХІІ та підрозділом 8 розділу ХХ Податкового кодексу України, міська рада вирішила:

          1. Встановити на території міста Щорс  місцеві податки і збори та затвердити розміри їх ставок згідно з додатком 1 до цього рішення.
          2. Затвердити Положення про порядок обчислення та сплати місцевих податків і зборів (далі – Положення):
          2.1. Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, згідно з додатком 2 до цього рішення.
          2.2. Положення про збір за провадження деяких видів підприємницької діяльності згідно з додатком 3 до цього рішення.
          2.3. Положення про туристичний збір згідно з додатком 4 до цього рішення.
          3. Встановити, що до внесення змін до розділу XIV Податкового кодексу України в частині оподаткування суб’єктів малого підприємництва єдиний податок на території міста Щорс справляється відповідно до Указу Президента України від 3 липня 1998 року № 727 “Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва” зі змінами і доповненнями з урахуванням особливостей, визначених підрозділом 8 розділу ХХ Податкового кодексу України.
        4. Нараховані суми місцевих податків і зборів платниками у повному обсязі перераховуються до міського бюджету міста Щорс та зараховуються відповідно до норм Бюджетного кодексу України.
        5. Державній податковій інспекції у м. Щорс щомісячно до 7 числа місяця, наступного за звітним, надавати фінансовому управлінню Щорської  РДА  інформацію щодо нарахування, сплати, недоїмок та переплат за кожним видом місцевих податків і зборів у розрізі платників.
        6. Забезпечити оприлюднення цього рішення у десятиденний термін.
        7. Це рішення набирає чинності з 1 січня 2012 року.
        8. Рішення  Щорської міської ради від 5 січня  2011  року « Про встановлення розміру збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності», «Про встановлення збору за  місця для паркування транспортних засобів на території  м. Щорс та туристичного збору» (2 сесія 6 скликання) вважати такими, що втратили чинність з 1 січня 2012 року.
        9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань бюджету та соціального розвитку міста.
                  Секретар міської ради                                         Москаленко В.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий