понедельник, 9 ноября 2015 г.

Андрій Зеляк, начальник РВ УМВС України: „Після 22-00 діти не повинні знаходитися у розважальних закладах без супроводу батьків”

Враховуючи стан криміногенної обстановки у підлітковому середовищі, проводиться комплекс профілактичних заходів щодо заборони перебування у нічний час після 22-ї год. дітей віком до 16 років без супроводу батьків або осіб, що їх замінюють, у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних та і
нтерактивних клубах, розважальних закладах, на вулицях та інших громадських місцях. Власникам таких закладів після 22.00 заборонено надавати дітям послуги. Працівниками Щорського РВ УМВС будуть постійно проводитись рейди, направлені на перевірку діяльності розважальних закладів, а в разі виявлення порушень відносно керівників закладів будуть складені адміністративні протоколи за ст. 180-1 КУпАП «Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких проводиться діяльність у сфері розваг або закладах громадського харчування» (власники цих закладів понесуть відповідальність у вигляді адміністративного стягнення у розмірі від 340 грн. до 850 грн., а при виявленні повторного факту - від 850 грн. до 1700 грн.). І на батьків даних неповнолітніх дітей також складатимуться адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» (тягне за собою накладення стягнення у вигляді попередження або штрафних санкцій від одного до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Комментариев нет:

Отправить комментарий