пятница, 6 ноября 2015 г.

Зустріч з головою Держказначейства України




5 листопада з робочою поїздкою в районі перебували голова Державного казначейства України Тетяна Слюз та начальник головного управління казначейства України в Чернігівській області Анатолій Літаш.
Під час свого візиту вони провели зустріч з керівниками та працівниками районних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, установ та організацій району. Участь в зустрічі взяли також голови райдержадміністрації і районної ради та їх заступники.
Метою робочої поїздки було ознайомлення зі станом роботи підконтрольного їм органу, безпосереднє спілкування з учасниками взаємовідносин, в яких однією із сторін є казначейська служба, а також інформування про зміни в роботі, в т.ч. й щодо впровадження новітніх технологій в роботі.
Розпочав та вів засідання голова райдержадміністрації Павло Мірошниченко.Під час свого виступу Тетяна Слюз поінформувала присутніх про бюджетну ситуацію в Україні, наголосивши на тому, що основним завдання є недопущення заборгованості по захищеним статтям. Тетяна Ярославівна також нагадала присутнім про можливість розміщення вільних коштів місцевих бюджетів на депозитних рахунках державних банків.
Під час свого виступу голова Держказначейства України поінформувала присутніх про можливість переходу на електронну форму документообігу під час роботи із казначейською службою. Зокрема, високопосадовець проаналізувала можливі фінансові затрати такої співпраці, в тому числі й в аспекті проведення в Україні реформ щодо створення об’єднаних територіальних громад.
Під час обговорення кожен бажаючий мав змогу отримати відповідь на питання, що його цікавило. На завершення зустрічі голова райдержадміністрації подякував усім за плідну роботу.
Сектор інформаційної
діяльності  та комунікацій
з громадськістю  апарату РДА
Фото Леоніда ШЛОМИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий