вторник, 24 ноября 2015 г.

Буде хліб – буде й пісня!

Не часто на столі президії в актовому залі райдержадміністрації чільне місце займає пишний коровай на вишиваному рушнику. Привід достойний – святкування Дня працівників
сільського господарства. Серед присутніх – кращі з кращих виробничників агропромислового комплексу Щорсівщини, наша гордість і надія. Творці достатку в кожному домі, вони своєю працею гарантують продовольчу безпеку держави.
- Ми зібралися тут, щоб привітати і вшанувати справжніх господарів землі, - звертається до залу голова райдержадміністрації Павло Мірошниченко. – З давніх-давен  Україна славилася успіхами селян. Виробництво й переробка сільськогосподарської продукції забезпечує народ хлібом і до хліба. Цьогоріч аграрії району виробили продукції на 90,5 млн. грн. Вони нарощують виробництво зерна. Є поступ у тваринництві. Тобто працюють на утворення сталого економічного потенціалу України.















Передаючи вітання від голів облдержадміністрації та обласної ради, директор департаменту фінансів ОДА Валерій Дудко веде мову про нелегку селянську працю, від якої залежить добробут і благополуччя мільйонів людей. Своїм трудом хлібороби довели, що ніякі примхи погоди та політичні катаклізми не стануть на заваді сталим урожаям і високим надоям. Приємно було почути, що Щорський район один з небагатьох в області наростив поголів’я великої рогатої худоби. Радують інвестиційні проекти в молочне скотарство та зернове господарство. Середня зарплата в районі вища, ніж по області.
Щедрих урожаїв, гарної погоди й міцного здоров’я побажав селянам голова районної ради Іван Орда. А ще щоб праця аграріям приносила задоволення від отриманих результатів і була гідно поцінована. Від районної організації Аграрної партії України її очільник Іван Орда вручив подарунок начальнику управління агропромислового розвитку РДА Надії Дятел.
Загалом же того дня зал не раз вибухав оплесками, адже почесні відзнаки обласних та районних рівнів отримували механізатори й тваринники, фахівці й керівники багатьох сільськогосподарських підприємств. І не лише з нагоди професійного свята, а й за трудову звитягу, вірність обраному шляху. Щиро аплодували присутні й самодіяльним артистам районного Будинку культури, котрі своїм концертом додали настрою, подарували багато приємних миттєвостей.
Валентина ВОЛОКУШИНА
Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий