понедельник, 16 ноября 2015 г.

Рідне слово – джерело духовності

Справжнім святом для усіх шанувальників рідного слова стало відзначення Дня української писемності та мови в міській школі №1. Разом з цим традиційно відбувся і І-ий етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Напередодні ж усі охочі учні мали можливість взяти участь у конкурсі-виставці «З бабусиної скриньки». У підсумку І місце здобув 8-А клас, ІІ – 9-Б, ІІІ – 5-А та 5-Б класи.


З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури дітей та юнацтва, учні та вчителі навчального закладу долучилися до акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності». Всі бажаючі змогли не лише з’ясувати, чи добре знають українську мову, а й продемонструвати єдність з усіма, хто любить і шанує українське слово.
Також було проведено конкурс „Міс і Містер Каліграфія” серед учнів 5-8 класів. А для старшокласників проведено конкурсно-розважальну гру «Розумники і розумниці». Захід мав не лише розважальний, а й навчально-виховний характер.
О.ГАВРИЛЕЦЬ, заступник директора міської школи №1

Комментариев нет:

Отправить комментарий