пятница, 23 ноября 2012 г.

Користь осінніх фруктів, користь гарного магазину

Ми вже звикли протягом усього року бачити фрукти та овочі на полицях пп «СеДаМ-маркет» (магазину «Сновський»), і надто не переймаємось, знаючи, що завдяки цьому магазину без улюблених дарів природи не залишимось.
Не секрет: саме сезонні фрукти і овочі, які увібрали в себе літню енергію сонця, є найбільш корисними, бо містять море вітамінів та фітохімічних речовин. А за ефективністю дії на організм навіть сильніші від аптечних БАДів. Яблука, груші, сливи, виноград, цибуля й капуста є найяскравішими представниками осіннього фруктово-овочевого врожаю.
За словами директора «Сновського» Тетяни Герасименко, вона і її колектив робитимуть все можливе, аби і надалі не розчаровувати покупців асортиментом свіжого, якісного, сертифікованого товару. Власне, сюрпризи для відвідувачів магазину вже почалися – усю вакуумну продукцію можна купувати часточками, навіть по 50, 100, 200 грамів. До речі, вона завозиться щоденно! А ще в «Сновському» висока культура обслуговування і – що удвічі приємно – помірні ціни. Принаймні, яблука по 3,75 грн., а цибуля всього-навсього по 99 копійок!

Комментариев нет:

Отправить комментарий