среда, 25 февраля 2015 г.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №2 районної ради від 24 лютого 2015 року

Про скликання позачергової двадцять сьомої сесії районної ради шостого скликання
Враховуючи пропозиції райдержадміністрації, керуючись ст.ст.13,17 регламенту роботи райради шостого скликання, ч.ч. 5,9,12 ст. 46, п.1 ч.6, ч. 7 ст. 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, скликати позачергову двадцять сьому сесію районної ради шостого скликання 13 березня на 10-00 в залі засідань районної ради з питань:

1. Звіт голови Щорської районної державної адміністрації про здійснення делегованих районною радою повноважень.
2. Про звіт про виконання районного бюджету за 2014 рік.
3. Про внесення змін до рішення районної ради від 27 січня 2015 року «Про районний бюджет на 2015 рік».
4. Про інформацію начальника Щорського РВ УМВС України в Чернігівській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності в районі за 2014 рік.
5. Про затвердження Статутів загальноосвітніх навчальних закладів та навчально-виховних комплексів району.
6. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення фермерського господарства.
7. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність територіальної громади міста та сіл Щорського району цілісного майнового комплексу державного закладу «Лінійна лікарня станції Щорс Південно-Західної залізниці».
8. Питання комунальної власності.
9. Інші питання.
На сесію запросити голову райдержадміністрації та його заступників, голів міськсільрад, начальників управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівників підприємств, установ та організацій, інших суб’єктів господарювання (за списком), відповідальних працівників виконавчого апарату районної ради, представників засобів масової інформації.
Голова районної ради І.Г.Орда

Комментариев нет:

Отправить комментарий