понедельник, 16 ноября 2020 г.

Із Богом у серці і любов’ю до життя!

 Микола Максимець – унікальна людина, у якої життя схоже на наймудріший підручник для тих, кому Богом чи природою дано прагнути до неоднаковості буднів, до небайдужості у загальному сприйнятті всього, що відбувається навколо. Цілеспрямований,  самодисциплінований, Микола Миколайович упевнено посідає  своє місце в соціумі, від якого отримує задоволення і розраду. 



Він - не побоюся цього сказати – наразі той яскравий приклад, який може наслідувати українець в Україні, та людина, у котрої в крові бушує адреналін, хто не сприймає рутинності,  лінощів, а цілеспрямовано йде вперед.

У доробку М.М. Максимця не один анонсований і прочитаний  земляками друкований твір, а у планах – нові привабливі, загадкові й прекрасні роботи – про рідні Старі Боровичі, Сновщину, перевірених часом друзів, таких, як і сам – патріотів держави, людей цікавих, неординарних, світлих.  Перед від’їздом  до другої  домівки – Чернівців наш поважний земляк  не забув відвідати редакцію «Променя» й місцеву бібліотеку. А там, за чашечкою кави, у компанії із залюбленою у книгу й напрочуд живою Ніною Павлівною Мокросноп та її колегами відбулася душевна розмова про напрацювання й задуми, реалізовані й нереалізовані проєкти, те, без чого ніякої ваги у суспільстві бути не може. 

Не пафосними словами – просто й рідно говорив з ними гість, з вогником у серці,  кольорами осені і любові. І я була й вам вирішила розказати. Тим паче, що незабаром читачам буде представлено ще один творчий проєкт, створений у тандемі із Миколою Миколайовичем.

Олена КОМПАНЕЦЬ

Фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий