четверг, 3 февраля 2022 г.

Емоції великої перемоги

 Минулого тижня Славутич став місцем проведення відкритої першості з футзалу серед 16 юнацьких команд (2009 р.н.). Представники Сновщини у стартовому матчі здобули переконливу перемогу над «Поліссям» з Житомира – 4:0. 



Ще більший успіх чекав на них у зустрічі зі славутицьким «Спартаком» - 8:0. А ось гра проти однолітків з Конотопа виявилася доволі складною. Суперники спочатку вели в рахунку – 2:0. Однак наші хлопці змогли переломити ситуацію на свою користь і відповісти трьома результативними атаками. На півфінальному етапі їм випало зустрітися з дуже сильним суперником – житомирським «Бульваром». (Який, до речі, перед тим обіграв ще одного представника Чернігівщини – з Семенівки). Однак сновчани так серйозно налаштувалися на гру, що не залишили конкурентам жодного шансу – 5:0. Вже у фіналі вони протистояли господарям майданчика.  Під час першого тайму пропустили м’яч у свої ворота, проте згодом зрівняли рахунок. А наприкінці матчу, провівши декілька вдалих комбінацій, досягли переконливої перемоги – 4:1. Кращим гравцем змагань визнано Максима Куценка, а найефективнішим гравцем сновської команди – Дмитра Кушніра. За словами тренера ДЮСШ Олександра Кухаренка, поїздка на першість стала можливою завдяки сприянню міськради і депутата облради Олександра Якубіна. Також окрема подяка – водію Григорію Семенку.

Слід додати, що здобуття юними футболістами Сновщини І місця у Славутичі – безумовний успіх. Тож і емоції  від цієї перемоги є абсолютно щирими та радісними. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий