понедельник, 9 апреля 2012 г.

З перемогою, "Ягідки"!


За участі хореографічних колективів з кількох областей України в Чернігові відбувся фестиваль-конкурс «танцювальний марафон-2012». Переповнений публікою зал обласного музично-драматичного театру дуже прихильно зустрів майстрів сцени, серед яких були і представники Щорсівщини – добре відомі «Ягідки».


Як розповіла керівник нашого танцювального ансамблю Світлана Горбатович, у проведеному 1 квітня конкурсі на розсуд журі та глядачів було представлено близько сотні хореографічних номерів. Попри таку велику кількість учасників, дійство видалося дуже динамічним і цікавим. Танці на будь-який смак, об’єктивні висновки професійних оцінювачів, святкова атмосфера – ось що запам’яталося більш за все. У віковій категорії для дорослих (народна хореографія) «Ягідки» представили композицію «молдавський танець» і з нею посіли  І місце. А за танець «Святковий привітальний» здобули  ІІ місце.  Ще одна наша група (від 11 до 15 років) просто  чудово виконала композицію «Деревенская потешка» й цілком заслужено отримала нагороду й титул володарів І місця.
Загалом будь-який конкурс -  це можливість не лише себе показати, а й інших подивитися, своєрідний поштовх для подальшої творчої діяльності. Цього разу «Ягідки» виступили дуже впевнено, що свідчить про упевнене зростання рівня їхньої майстерності.
На черзі у щорських танцюристів – виступ у Чернігові, куди їх запрошено  наприкінці квітня для участі в концерті з нагоди десятиріччя створення обласної організації хореографічної спілки України. Будемо сподіватися, що і там вони підтримають своє реноме майстрів сцени.

Комментариев нет:

Отправить комментарий