вторник, 10 апреля 2012 г.

Для дітей різного віку

У рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання у районній бібліотеці для дітей проходить цикл заходів. Літературно-музичну годину «Шевченко – поет, художник, патріот» відвідали учні 4 класу СШ №2 (вчитель Л.М. Крапивна).

У літературно-ігровому ток-шоу «Гімн рідній мові» гімназисти 2-а класу (керівник Т.О. Зарбі) мали змогу проявити свої музичні здібності, застосувати знання мови у різноманітних конкурсах.
В продовження Всеукраїнського проекту «Україна читає дітям» відбулась година спілкування з гімназистами 2-б класу (керівник О.Є. Івлєва) на тему «Книга – це мудрість століть». Бесіду бібліотекаря Г.К. Голубцової продовжив гість бібліотеки, знана в районі людина – М.І. Яковець - голова територіального центру. Він розповів дітям про свою улюблену в дитинстві книгу А.Гайдара «Тимур і його команда», про мужність і відвагу радянських людей у боротьбі з фашизмом.
«Сонце української музики» - таку назву мала літературно-музична година, присвячена Миколі Лисенку. Розповідь про славетного композитора супроводжувалась піснями М.Лисенка, що стали народними, у виконанні Володимира Кошевця.
О.УЛЯНЕНКО, заступник директора
Щорської ЦБС по роботі з дітьми.

Комментариев нет:

Отправить комментарий