среда, 11 апреля 2012 г.

Жителі Чернігівщини про об’єднання «Сильної України» та Партії регіонів

Значний резонанс на Придесенні викликала новина про те, що депутати «Сильної України» в обласній та Чернігівській міській радах увійшли до фракції Партії регіонів. Голова обласної ради Анатолій Мельник на сесії 29 березня зачитав відповідну заяву депутатів фракції «Сильна Україна» Максима Городнього, Олександра Веселого та Владислава Мозгового. Таке ж рішення на сесії міськради оприлюднили і їх колеги з Чернігівської міської ради.
Поспілкувавшись із чернігівцями, ми переконалися, що більшість жителів ставляться до цієї події позитивно.
Сергій Дзюба, керівник громадської організації науковців, письменників і журналістів «Чернігівський інтелектуальний центр»:
– Депутати з «Сильної України» на Придесенні – відомі і шановані особистості. Вони вже немало доброго зробили для рідного краю та України. Власне, тому вони й досягнули успіху і мають таку довіру у виборців. Безвідповідально критикувати – завжди легко. Однак це – неконструктивний, а за нинішньої світової економічної кризи навіть небезпечний шлях. Саме тому все більше прагматиків різних політичних поглядів об’єднуються довкола Президента. Ось і Петро Порошенко вчинив, як розумний, далекоглядний політик, – пішов працювати в уряд.
Олександр Кузнецов-Молодчий, голова правління Благодійного фонду імені двічі Героя Радянського Союзу Олександра Молодчого, онук видатного льотчика; Тетяна Кузнецова-Молодча, директор цього фонду:
– Ми позитивно оцінюємо входження «Сильної України» до Партії регіонів. Таке об’єднання – дійсно на часі! На фоні чергового скандального, бурхливого розколу в і без того поріділих лавах опозиції, партія влади навпаки демонструє потужну монолітність, рішучість, цілеспрямованість і полі-тичну стабільність. Це чудово розуміють більшість народних обранців усіх рівнів. Політиків із влади об’єднують програмні принципи, прагнення прискорити реформи.
Віктор Іванов

Комментариев нет:

Отправить комментарий