пятница, 10 марта 2017 г.

Кожен номер не залишав байдужих

У переддень жіночого свята глядачів, а їх зібралось повний зал, привітало шановане керівництво нашого міста - Валерій Васильович Радібеда та Олександр Олександрович Медведьов.
В коротких, але щирих вітаннях, звучали найкращі побажання для всіх жінок.  А потім відбувся святковий концерт, який зібрав найкращі номери від маленьких артистів до старшого покоління. Кожен номер не залишив байдужими глядачів. Звучали оплески для всіх: театру мод Євгенії Гордюк,танцювального колективу «Акварель» дитячої музичної школи, студії спортивного танцю «Світлана», танцювального колективу «Ягідки». Заполонили серця  глядачів своїм співом юні артисти Даша і Максим, Ніка і Тимофій, вокальний ансамбль «Світлячок». Прекрасні дуети:  Ігор Сергеєв і Тамара Кобець, Марія Аліфіренко і Аня Надточій, Євгеній і Олександра Сергійко дарували глядачу не менш прекрасні пісні.
Додали святкового настрою духовий оркестр, чоловічий ансамбль «Спадщина», ансамбль української пісні «Калина», соліст районного Будинку культури Георгій Лепнюк. А жартівлива пісня про сімейне життя у виконанні Вікторії Шарапати та Ігоря Фалінського супроводжувалась веселим сміхом і оплесками глядачів.
Слід зазначити, що наш  глядач був, як завжди, неперевершеним.
Н.БОБРОВНИК, методист РБК

Комментариев нет:

Отправить комментарий