четверг, 19 июля 2012 г.

Вітальні телеграми від керівників держави і 90 ромашок...



Щорська райспоживспілка практично увесь минулий тиждень приймала вітання з нагоди свого 90-річчя. На урочистостях, які відбулися в п`ятницю (6 липня) були озвучені вітальні телеграми від Президента України Віктора Януковича, голови Верховної Ради Володимира Литвина,
Прем`єр-Міністра Миколи Азарова. Голова райспоживспілки Ніна Чибис коротко розповіла про становлення споживчої кооперації в районі, про здобутки сьогоднішніх кооператорів і сердечно згадала ветеранів, щиро подякувала усім за нелегкий труд. Начальник головного фінуправління ОДА Валерій Дудко, заступник голови правління облспоживспілки Лідія Обитоцька, перший заступник голови РДА Володимир Алєксєєв, голова райради Іван Орда, секретар міськради Валентина Москаленко, голова правління райспоживспілки Ніна Чибис вручили нагороди кращим кооператорам.
У їх числі – головний бухгалтер райспоживспілки Людмила Ситіна. Для Людмили Миколаївни нинішнє літо – щедре на свята. Крім зазначеного ювілею, незабаром – інший: 35-річний. Стільки років вона працює в райспоживспілці. А 16 липня – День бухгалтера України (принагідно вітаємо з професійним святом її та всіх бухгалтерів району).
Були пошановані на урочистостях і ветерани. «Спасибі, що не забуваєте!» - щиро дякувала правлінню райспоживспілки колишній голова міського споживчого товариства Надія Гончаренко. Колеги з Мени, вітаючи ювілярів, вручили розкішний букет із 90 ромашок і спеціально виготовлений «іменинний» знак. А учасники художньої самодіяльності РБК порадували винуватців урочистостей святковим концертом.
На знімку: голова правління райспоживспілки
Ніна Чибис з подарунком від менських колег.

Комментариев нет:

Отправить комментарий