четверг, 12 июля 2012 г.

Ситуація на дорогах

стала темою для розмови з начальником відділення ДАІ В.А. Пискуном.

За його словами, протягом останнього часу в Щорсі сталися дві дорожньо-транспортні пригоди. Так, 25 червня, у другій половині дня, на перехресті вулиць Горького та 55-ї Стрілецької дивізії автомобіль «Москвич», за кермом якого перебував 51-річний мешканець Чернігова, врізався у вантажопасажирський автобус, яким керував наш земляк (1977 р.н.). Від удару автобус дещо розвернуло й він налетів на електроопору. Як наслідок – стовп упав. Постраждалих у зіткненні не було. А 2 липня оказія сталася на міському цвинтарі. Місцевий водій іномарки «Ніссан», невдало маневруючи, скоїв наїзд на «Фольксваген», що стояв на доріжці. У результаті машина німецького виробництва зазнала механічних пошкоджень крила, фари та бампера. Дісталося також і «Ніссану».
Як додав В.А. Пискун, нещодавно відбулася операція, котра мала посилити кон-троль за правилами пасажироперевезень. Було складено 8 протоколів про різноманітні порушення (незадовільний технічний стан автобусів, перевезення стоячих пасажирів тощо), одну посадову особу притягнуто до відповідальності за невиконання припису ДАІ. І ще один показовий момент: протягом червня 11 учасників дорожнього руху наразилися на неприємності через керування транспортом у нетверезому стані. З цього факту обов’язково треба зробити висновки.
Принагідно Державтоінспекція звертає увагу на те, що цьогоріч у Чернігівській області три дитини загинули під колесами автотранспорту, 41 була травмована. У 14 випадках винними у виникненні аварій стали юні учасники дорожнього руху. Тому як підлітки, так і дорослі повинні чітко усвідомити, що лише дотримання правил може гарантувати безпеку на дорозі й збереження здоров’я та життя.

Комментариев нет:

Отправить комментарий