вторник, 15 марта 2011 г.

Михайло Павлюк став героєм книги


Напередодні Міжнародного жіночого дня у центральній бібліотеці відбулася традиційна зустріч жінок – активних читачок та керівників установ, що є партнерами бібліотеки. На зустрічі, зокрема, була презентована книга чернігівського письменника С.Дзюби «Королі і «капуста». Неймовірні пригоди  українця Павлюка». 

Один з розділів книги присвячено подорожі низківського мандрівника Михайла Павлюка, який проїхав автостопом зі свого рідного села понад 80 тис. кілометрів. Діставався до Індонезії через Росію, Казахстан, Китай, Лаос, Камбоджу, Таїланд, Малайзію… Подорож тривала 3 роки, 4 місяці і 10 днів.
Приємним сюрпризом для жінок стала можливість поспілкуватися з мандрівником, якого запросила адміністрація ЦБС. Михайло відповів на питання присутніх, продемонстрував численні фото, зроблені під час подорожі, розповів про подальші плани. Так, у наступну подорож він планує вирушити у нинішньому липні. Замість Африки, яку він хотів відвідати після повернення з мандрівки, вирішив більш детально дослідити Соломонови острови, острови Індонезії, Індію, Океанію тощо. Відбулася зустріч з Михайлом Павлюком і в дитячій бібліотеці. Тут його співрозмовниками стали учні 4-А класу районної гімназії.
Марія ІСАЧЕНКО, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий