пятница, 28 декабря 2012 г.

В інтернат – від Святого Миколая

Цьогорічне святкування дня улюбленого Святого усіх дітлахів вихованці Щорської школи-інтернату запам’ятають надовго, бо воно вийшло надзвичайно щедрим на подарунки і сюрпризи. Для малечі усі вони були від Миколи Чудотворця: так вирішило багато людей, які «допомагали» Святому виконувати дитячі бажання.
Жодне з них (принаймні, з тих, що були в листах, надрукованих у «Промені») не залишилася нездійсненим. Особлива увага дісталося Олександру Дедовцю (хлопчик зізнався, що за 12 років свого життя жодного разу не куштував торта). Тортів в інтернат прибуло стільки, що, крім Сашка (йому вручили особисто), їх вистачило на кожну групу.
З подарунками на свято завітали голови РДА та райради – О.Грабовський та І.Орда, начальник РВ УМВС В.Михальченко, заступник міського голови О.Виставнога, директор РЦЗ В.Є.Алєксєєв, керівник служби у справах дітей С.П.Лихошерст, представники молодіжного центру, передали солодощі та апельсини приватні підприємці Рубен Гзирбалян та Дмитро Скідан, просто хороші люди Наталія Ісаченко, Надія Горбатенко й інші.
Порадували дітей і таксисти з Чернігова - власники таксофірм і їхні працівники. Їхні подарунки зайняли мало не третину великого актового залу школи-інтернату.
Приємно вразив візит на свято заступника начальника Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Ю.Б. Пономаренка, директора ДП «Корюківське лісове господарство» П.П. Погребняка, його колеги з ДП «Городнянське лісове господарство» В.Ф. Тимка, головного лісничого ДП «Корюківське лісове господарство» С.М. Аніщенка. Усі керівники прийшли в інтернат у святковій формі, тепло привітали дітлахів. З усіх їхніх подарунків особливе захоплення викликав ноутбук.
Слід додати, що керівники лісового господарства привітали і вихованців дитячого будинку сімейного типу, і дітей-сиріт, які навчаються у ВПУЛГ.
Останні отримали подарунки також від РДА і райради.

Комментариев нет:

Отправить комментарий