вторник, 8 ноября 2011 г.

Змагалися туристи

Для туристів не буває непідходящої пори року і несприятливої погоди, бо любителі мандрів у будь-якій ситуації неодмінно знайдуть позитив. Хоча, звичайно, краще, коли все саме собою складається позитивно: і погода, і настрій, і умови. Так, як склалося на змаганнях, що пройшли нещодавно на території міського лісопарку.
Туристам 5-11 класів ЗОШ №1 належало пройти цілий ряд випробувань. Починали з конкурсу на кращу візитку та емблему команди. Далі – переправлялися через умовну перешкоду на підвішеній та паралельних мотузках, по купинах та за допомогою жердин – через умовне болото. В програмі змагань були й інші завдання – складання умовного вогнища, переміщення по мотузці з допомогою карабіну тощо. Найвеселішим був конкурс «Туристичний бутерброд». Усі команди справились із завданням блискуче. Після оголошення оцінок бутерброди розділили на всіх і з’їли.
До речі, суддями на змаганнях (організованих і проведених викладачем ЗОШ №1 І.В. Дейнеком) були самі учні – учасники восьмого обласного зльоту туристів-краєзнавців.
Серед 5-7 класів першість вибороли учні 7-А, серед 8-11-х переможцями стали туристи з 11-Б класу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий