среда, 30 ноября 2011 г.

Час відправлення потяга змінили

З 1 листопада «Укрзалізниця» розпочала оптимізацію залізничних маршрутів. Ми поцікавилися на нашому залізничному вокзалі, як нововведення стосуватиметься пасажирів, які мають намір виїхати зі Щорса потягом. Виявилося, що віднині закриті збиткові маршрути українських потягів Південної залізниці, які курсували за межі України через ст. Щорс: №311/312 Харків-Калінінград та № 323/324 Харків-Мурманськ.
І це не всі зміни у розкладі руху поїздів через наш райцентр.
Україна в останні вихідні жовтня перевела годинники на годину назад, отже тепер ми маємо різницю в часі з Білоруссю на годину і на 2 години – з Росією. У зв`язку з цим з 3 грудня на годину раніше відправлятимуться потяги Дніпропетровськ - С.Петербург - о 8 год.16 хв., С.Петербург –Дніпропетровськ - о 13 год. 21 хв. та Мінськ – Адлер (Кисловодськ, Анапа) – о 2 год. 49 хв. (До речі, повертатиметься на Мінськ останній потяг в той же час, що і раніше.) Щодо щоденного потягу Гомель-Щорс-Гомель, то час його прибуття і відправлення теж змінився на годину: прибуватиме він о 10 год 40 хв., а відправлятиметься – 16 год 37 хв.
Приємна новина від «Укрзалізниці» – ціна залізничних квитків поки що залишатиметься незмінною. А от всім, хто планує провести Новорічні свята, наприклад, в Карпатах, варто вже потурбуватися і замовити квитки заздалегідь. І щасливої дороги!
Лариса МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий