пятница, 4 ноября 2011 г.

Звичайне диво


Під такою назвою пройшов у Чернігові  2 листопада черговий обласний благодійний фестиваль дитячої та юнацької творчості. Його учасники – виключно діти-сироти та діти з малозабезпечених і багатодітних сімей від 10 до 17 років. Головна мета заходу – допомогти юним талантам повірити в себе  і надати можливість реалізуватися в галузі мистецтва та культури.
Наші юні щорсівчани теж взяли в ньому активну участь і приїхали додому з перемогою. Поїздка відбулася за сприяння начальника відділу культури і туризму РДА Наталії Добненко.

У номінації «Народна хореографія» від зразкового танцювального колективу «Ягідки» (керівник Світлана Горбатович) було представлено 2 танцювальні номери підготовлені спеціально для дев’ятьох учасників цього фестивалю від нашого району. І серед багатьох колективів області вони вибороли перше і друге місця!
Перше місце отримала і солістка Вероніка Чистилова (керівник Ольга Сенченко) у номінації «Народний вокал», перемігши всіх своїх суперників. Друге місце серед 15-ти претендентів у «Естрадному вокалі» здобула Дарина Білоус, яка взагалі вперше виступала на сцені як солістка. Дипломами вокалістів нагороджені Катерина Зорко і Анастасія Шеверова (до речі, вона теж вперше брала участь у конкурсі). З власним віршем «Моя Батьківщина» К.Зорко посіла третє місце у номінації «Розмовний жанр». А ще вони з В.Чистиловою у музичному жанрі представили на розсуд глядачів і журі свою гру на фортепіано.
Наші юні таланти отримали від фестивалю незабутні враження. Відбувався він у приміщенні обласного Палацу дітей та юнацтва. Оргкомітетом була продумана і розважальна концертна програма від чернігівських аматорів, і солодкі подарунки та сувеніри для кожного. Сподіваємося, в цьому році фестиваль матиме продовження і в Києві, куди наші переможці поїдуть підкорювати столичну публіку. Нових успіхів вам і нових перемог!

Лариса МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий