среда, 3 октября 2012 г.

Візит депутата

У середу Щорсівщину відвідав народний депутат Михайло Чечетов. Під час зустрічі з колективом локомотивного депо він розповів про економічне становище та про конкретні кроки влади з реалізації соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича. Як приклад він навів успішне проведення визначного футбольного форуму – Євро-2012 і відкриття на Чернігівщині надсучасного навчального закладу в Седневі. 
У свою чергу працівники залізниці запитували Михайла Васильовича про те, чи переводитимуть стрілки годинника в цьому році (адже тоді з Росією різниця в часі дві години, з Білоруссю – одна, створюються незручності в розкладі руху поїздів). На що депутат відповів: «Зараз вирішили не загострювати це питання перед виборами – воно б точно набуло політичного характеру. Над цим треба згодом сісти і подумати економістам». Були ще запитання, що краще для нас - Європейський чи Митний союз, про те, чи буде приватизована Укрзалізниця. Михайло Чечетов запевнив, що питання про приватизацію нині не стоїть.
Найбільше турбує нині робітників, чи реформуватимуть саме депо Щорс, чи не віддадуть його частину в підпорядкування м.Конотоп. Депутат попросив передати йому письмове звернення щодо порушеної проблеми і запевнив, що обов`язково звернеться з клопотанням, щоб поділу не відбулося.
Далі Михайло Чечетов зустрівся з мешканцями с.Нові Боровичі, де також відбувся конструктивний діалог сільчан з відомим політиком. Присутні на зібранні попросили народного депутата подбати про своєчасну виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ та забезпечити поступове збільшення мінімального розміру пенсій. Як завжди, в ході свого візиту Михайло Васильович відвідав ветеранів Великої Вітчизняної війни - мешканців с. Нові Боровичі: Сергія Микитовича Анищенка (на знімку) та Марію Микитівну Рудик, а в районному центрі – подружжя учасників бойових дій Ходоричів - Івана Мойсейовича та Ніни Іванівни.

Комментариев нет:

Отправить комментарий