четверг, 25 октября 2012 г.

СПОРТ

Вільна боротьба
Як розповів «Променю» начальник відділу в справах молоді та спорту райдержадміністрації А.З. Косевич,
представник нашого району – чотирнадцятирічний О.Кушніренко минулого тижня взяв участь у міжнародному турнірі, що відбувся в Броварах. Окрім українців, за перемогу боролися спортсмени з Молдавії, Азербайджану, Білорусії та Росії. Наш земляк змагався у ваговій категорії до 66 кілограмів. Перший двобій він лише одним балом поступився майбутньому чемпіону (білорусу), але потім переміг трьох суперників поспіль й здобув право боротися за ІІІ місце. У цьому двобої О.Кушніренко поклав конкурента­харків’янина на обидві лопатки й піднявся на третю сходинку п’єдесталу пошани.
Футбол
Черговий тур першості області серед ДЮСШ наші футболісти провели удома, граючи проти представників Городнянщини. Вихованці старшої групи звели матч зі своїми однолітками внічию – 1 : 1, а ось молодші виграли – 2 : 1. Наразі ж саме вони є лідерами у своїй групі.
Легка атлетика
Відкрита першість Щорсівщини з легкої атлетики зібрала 60 юних спортсменів з нашого району та гостей з Конотопа і Бахмача. Поділені на чотири вікові групи, вони змагалися в забігах на короткі дистанції (30 і 60 метрів), бігу на витривалість (від 300 до 1000 м), стрибках у довжину. Серед наших легкоатлетів володарями призових міст стали: серед дівчат А.Пономарьова, Н.Погорілко, Н.Ковальковська, К.Ніколаєнко, Т.Захарченко, а поміж хлопців – Р.Медведьов, Є.Аніщенко, О.Чатов, Р.Семак, І.Акуленко, А.Луцко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий