среда, 31 октября 2012 г.

Будьте уважними на дорогах!

За повідомленням Гідрометцентру, найближчими днями вранці і ввечері очікуються сильні тумани та дощі. У таких погодних умовах водіям
слід бути гранично уважними на дорогах! Державтоінспекція Чернігівської області нагадує, що під час поїздок в умовах недостатньої видимості потрібно суворо дотримуватися вимог дорожнього руху. Слід пам’ятати про підвищену небезпеку при русі в тумані. У таких умовах відстані до об’єктів здаються в кілька разів більші, ніж є насправді, тому, потрапивши в смугу туману, водіям потрібно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію між транспортом, що рухається попереду. Їхати в тумані навіть у світлий час доби обов’язково потрібно з включеним ближнім світлом фар. Бажано також утриматися від ризикованих маневрувань, які в несприятливих погодних умовах можуть призвести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність в зупинці, швидкість руху потрібно знижувати поступово, а припинивши рух, не забути увімкнути аварійну світлову сигналізацію.
За порушення правил користування зовнішніми світловими приладами передбачена адміністративна відповідальність – штраф 425-510 грн.

Комментариев нет:

Отправить комментарий