пятница, 5 октября 2012 г.

Гості з Німеччини

Як повідомив «Променю» заступник голови районної ради Віталій Запорожець на декілька днів до Щорса прибула представницька делегація з Німеччини від громадського об’єднання «Коло друзів Щорса (Україна) – євангелійна громада».
За словами почесного голови цього об’єднання Годдерта Ульмке основна мета їхнього приїзду – подальший розвиток двосторонніх відносин, обговорення напрямків молодіжних контактів, обмін делегаціями молоді.
Для гостей також розроблена програма перебування, підготовлені невеличкі концертні програми, виготовлені подарунки. Зокрема, Катерина Красильнікова, яка в минулому році на запрошення відомого в Німеччині скульптора Петера Траутнера побувала на інтернаціональному мистецькому симпозіумі, виготовила для всіх 9 членів делегації логотип цього об’єднання в стилі техніки квілінгу. На фоні кольорів державного прапора України – відбудований храм у Щорсі, хвилі річок Снов та німецької Рур, ланцюг дружби та соняшник, який тягнеться до сонця. «Це є головний символ – ми хочемо з надією дивитися в наше спільне майбутнє», - зазначив Годдерт Ульмке.
Детальніше про візит іноземних друзів нашого міста можна прочитати в наступному номері газети.


Комментариев нет:

Отправить комментарий