четверг, 25 октября 2012 г.

Дякуючи співпраці

Тихоновицька школа продовжує утримувати лідерство серед сільських шкіл за кількістю учнів. Нині там навчається 129 школярів.
Першачків наступного навчального року має прийти 12. А взагалі за попередніми підрахунками – до 2015 року менше, ніж 125 учнів у нашій школі не буде, ­ розповідає директор Галина Бебех. Стара, споруджена ще в 1894 році, останнім часом суттєво помолодшала. Дякуючи ПРООН, було замінено близько 80 вікон в різних приміщеннях навчального закладу і 3 дверей. У найближчих планах – обшити школу сайдингом, поміняти електропроводку, реконструювати систему опалення. Поки воно ­ пічне.
Дякуючи співпраці з керівником місцевого лісництва Олександром Сидоренком, ми не маємо проблем з паливом, ­ продовжує директор. І розповідає про допомогу школі з боку батьків, голови місцевого свк «Райдуга» Анатолія Ігнатенка, голові Тихоновицької, Гутостуденецької, менше – Софіївської сільрад: учні з двох останніх сіл підвозяться на навчання в Тихоновичі. Багато уваги школі приділяє завідувач місцевої лікарської амбулаторії Юрій Будлянський.

Комментариев нет:

Отправить комментарий