среда, 31 октября 2012 г.

Володимир Лашук: «У нас є талановиті рок-музиканти»

Відомий у Щорсі музикант Володимир Лашук не менш відомий і як людина, що відкриває нові таланти.

Зокрема, в області рок-музики. Зізнається: раніше, коли працював у залізничному клубі, це було простіше. Ті, у кого «серця билися у ритмі року», неодноразово самі шукали у нього поради, підтримки.
Так відкрилися таланти – Олександр Хадонович, Діана Усеїнова, Олександр Адерико, Ігор Дараган, Валерій Сорокалєт, - продовжує Володимир Лашук. – Спочатку копіювали знаних артистів. З часом почали створювати свої пісні, музичні композиції. Виступали у районному Будинку культури, привозили дипломи лауреатів з обласних конкурсів.
У 2008 році виникла нова група, лідер якої – Ігор Клименко – мій колишній учень. По-справжньому захопленими роком були усі учасники – Олександр Биховець, Юрій Бобров, Ілля Росік, покійний Антон Шевченко.
Далеко не всі їхні батьки розділяли це захоплення. Але перепоною для занять це не стало. Коли клуб опинився під загрозою закриття, музиканти проводили репетиції на квартирі.
Теперішня рок-група «Етріс» з лідером Олександром Єременком була учасницею недавнього фестивалю «Червона рута», який має за мету шукати молодих обдарованих виконавців, зокрема, у глибинці, щоб вивести їх на велику сцену.
Напередодні «Червоної рути» музиканти брали участь у рок-фестивалі, що проходив у кримському місті Судак. Усі вони – Олександр Биховець, Віталій Попов, Валерій Сорокалєт, Костянтин Зорко постійно у творчому пошуку. І попри те, що рок-музика, близька далеко не кожному, мають багато прихильників.
Марія ІСАЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий