четверг, 25 октября 2012 г.

Служба в армії

Згідно з Указом Президента та наказом військового комісара Щорського району Ю.Лесніци у жовтні – листопаді 2012 року триватиме призов громадян 1987-1994 років народження на строкову військову службу.
Загалом до Збройних сил та інших військових формувань України відправляться згідно із затвердженим в облвійськкоматі нарядом 19 наших земляків. Попередньо вже визначено, що семеро з них служитимуть у військах Міністерства внутрішніх справ, двоє – у військово-морських силах, один – в аеромобільних військах. Вже 8 жовтня перші двоє юнаків вирушать виконувати свій конституційний обов’язок. До речі, про закон. На жаль, у районі серед призовників є такі, що ухиляються від військової служби. Райвійськком Ю.Лесніца нагадує, що такі дії тягнуть за собою відповідальність згідно з чинним законодавством.
Також варто нагадати: до компетенції райвійськкомату знову повернуто функцію набору бажаючих служити в армії за контрактом. Більш детально про це можна дізнатися у відповідальних працівників РВК. Наразі в переліку вакансій військових спеціальностей, зокрема – в навчальному центрі «Десна» (Чернігівська обл.) є стрільці, спеціалісти бойових машин піхоти і десанту тощо.

Комментариев нет:

Отправить комментарий