понедельник, 14 июля 2014 г.

Засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в районі Дня Державного Прапора та 23-ї річниці Незалежності України

На цьому тижні голова райдержадміністрації Павло Мірошниченко провів засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення в районі Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності України.
Pозглядалися питання підготовки до відзначення цих свят і проведення районного конкурсу на найкраще використання державної символіки, благоустрою території району, необхідності проведення більш активного поширення інформації про проведення районного конкурсу, в т.ч. через мережу інтернет та створення робочої групи для підведення підсумківзаходу.
Начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Наталія Добненко ознайомила з більш детальним проектом плану заходів. Було запропоновано провести автопробіг, вручення паспортів шістнадцятирічним юнакам та дівчатам, парад вишиванок, тематичні виставки, спортивні змагання, концертну програму та інші розважальні заходи.
Голова райдержадміністрації наголосив на тому, що організація та проведення святкування повинно здійснюватися з урахуванням соціально-політичної ситуації в країні та вимог економії коштів.

Cектор інформаційної діяльності
та комунікацій
з громадськістю
апарату РДА

Комментариев нет:

Отправить комментарий