пятница, 25 июля 2014 г.

Павло Мірошниченко: «Наш обов’язок – забезпечити повний соціальний захист сімей мобілізованих та максимально комфортні умови для переселенців зі Сходу України»

На цьому наголосив голова райдержадміністрації 24 липня під час засідання районного штабу. На засіданні розглядалися питання, пов’язані із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО до Щорського району.

Очільник району ознайомив присутніх зі списком військовослужбовців, котрі несуть службу в зоні АТО та персонально доручив керівникам надавати необхідну допомогу їх сім’ям, довів до відома, що підтримує зв’язок з кожним військовослужбовцем.
А також голова РДА проінформував, що 24 липня спільно з директором Департаменту агропромислового розвитку ОДА Олександром Савченком відвідав родину військовослужбовця з села Гірськ. Вирішення питань, виявлених під час зустрічі, взято під особистий конт-роль.
Очільники не оминули своєю увагою і військовослужбовців, які несуть службу на прикордонній заставі с. Гірськ. Олександр Савченко пообіцяв надати продовольчу допомогу прикордонникам.
Наступним питанням на засіданні районного штабу було соціальне забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО до Щорського району.
П.Л.Мірошниченко дав доручення керівникам установ та організацій вести облік житла для тимчасового розміщення переселенців зі східних областей України.
Одна з учасниць зібрання - начальник управління праці й соцзахисту населення РДА Ольга Запорожець наголосила на необхідності щопонеділка інформувати управління соціального захисту населення про проведену роботу.
До речі, на сайті Щорської райдержадміністрації створена нова рубрика «Соціальне забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО».

Комментариев нет:

Отправить комментарий