пятница, 25 июля 2014 г.

Звернення

Ситуація в державі дуже неспокійна. Загальнодержавна політична напруга та наявність військової загрози не можуть не відбиватися на діяльності виконавчої влади та представників громадянського суспільства району. Тому під посиленою увагою постійно перебуває надання допомоги жителям району - представникам Збройних сил України, Міністерства внутрішніх справ та прикордонникам, які несуть службу в зоні проведення АТО. Триває робота над забезпеченням в районі безперебійної роботи служб, відповідальних за життя та здоров’я людей в умовах надзвичайного стану та особливого періоду, координація роботи правоохоронних органів. Основне завдання влади сьогодні це - збереження громадянського миру, соціальний захист громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та зони проведення антитерористичної операції до Щорського району.
Єдине бачення усіма політичними та громадськими силами спільної мети і відповідальне ставлення до вирішення актуальних проблем життєдіяльності району стане запорукою подальшого поступу та процвітання нашого краю.
Давайте ще раз усвідомимо, що сьогоднішній і завтрашній день української держави залежить особисто від кожного з нас. Патріотизм, активна життєва позиція, наполеглива повсякденна праця – ось запорука нашого щасливого майбутнього.
Павло МІРОШНИЧЕНКО,
голова райдержадміністрації

Комментариев нет:

Отправить комментарий