пятница, 18 июля 2014 г.

Не обдурили!

Як тільки 12 липня у «Промені» вийшло оголошення мешканця Кучинівки О.А. Карася про винагороду за повернення загубленої противаги з китайського міні-трактора, йому відразу подзвонили. Мовляв, запчастину повернемо у Щорсі, куди у певний час й у певне місце треба під’їхати.


Далі ж події розвивалися дещо несподівано, як для власника тракторця, так і для тих, хто задумав його «розвести». Спочатку зловмисники запропонували перерахувати по 100 грн. на три названі картки операторів мобільного зв’язку, а потім пообіцяли вручити загублену запчастину. Та не врахували того, що Олександр Антонович візьме і повідомить про ситуацію сину. Ігор був категоричним, промовивши: «Батьку, ні в якому випадку грошей не перераховуй!».
Ця історія закінчилася майже, як в кіно – добре! Бо невдовзі на зв’язок вийшов і той, хто насправді знайшов злощасну противагу. Земляк виявився скромнішим, задовольнившись винагородою у вигляді могорича. І Карась весь вечір святкував свою маленьку радість у одному з місцевих генделиків.

Комментариев нет:

Отправить комментарий