вторник, 13 декабря 2011 г.

Успіх Даринки Осико

Напередодні Всесвітнього дня інвалідів в м. Добруш Гомельської області відбувся Міжнародний фестиваль творчості «Ми - разом».
Поїздка стала можливою завдяки зусиллям директора територіального центру соціального обслуговування М.І.Яковця, який і очолив делегацію Щорського району.
У фестивалі взяла участь вихованка районного Центру дитячої та юнацької творчості Дарина Осико. Вона представила на розсуд журі роботи декоративно-прикладного напрямку (бісероплетіння та писанкарство), які ретельно готувала до конкурсу із своїми керівниками Н.В.Бережною та Л.В.Пусь. Творчість Даринки отримала високу оцінку, і дівчинка повернулася додому з дипломом першого ступеня. Шлях до цієї перемоги був нелегким, адже виконувати всі роботи доводиться однією рукою. На сьогодні протез лівої руки потребує заміни і коштує він недешево.
Колектив Центру дитячої та юнацької творчості звертається до всіх небайдужих людей із проханням надати допомогу Даринці на придбання протезу. Координати родини можна знайти у РЦДЮТ (м. Щорс, вул. Пушкіна, 3. Т.: 2-12-58).
Н.Скотаренко,
директор районного Центру дитячої та юнацької творчості

Комментариев нет:

Отправить комментарий