пятница, 23 декабря 2011 г.

Подбаймо про порядок



Цей мікрорайон нашого міста (донедавна село Носівка) приємно радує око ошатними й порівняно новими котеджами. Відчувається, що господарі люблять і дбають про місце свого побутування. Та, виявляється, не всі. Взяти вулицю Декабристів.

Один її бік пишається красивими будинками, а навпроти розпочинається лісовий масив. Здавалося б, дихай свіжим повітрям, милуйся природою. Так ні, мешканці будинків з №1 по №9 попід лісом зробили собі господарські двори, захопивши чималеньку територію землі. Дехто навіть обгородив складені будівельні матеріали, купи гною, тимчасові споруди тощо.
Корінні носівці переконані, що під парканами чи так, як на вулиці Декабристів, скупчують дрова, гній, сміття та інше лише ті, хто переїхав сюди на місце проживання з інших населених пунктів. Для переконливості ми проїхали тією частиною Носівки, де мешкають старожили. Біля дворів чисто підметено, навіть осінній падолист вигребли й вивезли. Дрова акуратно складені у дворах чи під сараєм, так само й гній. Сумне видовище представляє собою і довколишній ліс. Сюди носівці виносять зі своїх дворів увесь непотріб. Тож прилеглий масив просто задихається від сміттєзвалищ. І це при тому, що (за свідченням самих носівців) майже у кожному дворі стоїть власне авто. Однак чи багато хто знає дорогу на Горбаху?

Комментариев нет:

Отправить комментарий