вторник, 30 октября 2012 г.

Спортивні новини

Футбол
Фінальний матч районного футбольного турніру між «Енергетиком» і «Тур’єю» був позначений справді безкомпромісною боротьбою на полі й щирою емоційністю вболівальників. Шанси на перемогу мали обидві команди, але врешті-решт «Енергетик» довів свою перевагу з рахунком 4 : 2.
Доля третього місця вирішилася в зустрічі між «Таймом» і спортколективом ДЮСШ-1, де «таймівці» виявилися сильнішими й потрапили до числа призерів турніру.
За підсумками змагань було визначено кращого гравця – ним став М.Артюшенко з «Тур’ї». Також відзнаки отримали голкіпер «Енергетика» Є.Шиш і провідний бомбардир Є.Заїзжай (теж з «Енергетика»), на рахунку якого 11 забитих голів. Команди-призерів нагородили уніформою та спортивним інвентарем. Проведений турнір ще раз наочно продемонстрував: спортивний рух на Щорсівщині утримує свої позиції навіть попри труднощі нинішнього часу.
Вільна боротьба
Дев’ятеро борців вільного стилю зі Щорсівщини нещодавно взяли участь у відкритому чемпіонаті міста Ніжин. (Загалом на борцівський килим вийшло близько сотні спортсменів з кількох областей України). У ваговій категорії до 25 кілограмів переможцем став Д.Шевченко, до 59 кг - І місце у Д.Ковтуна. А Д.Мелащенко (категорія до 28 кг) виборов ІІ місце. У Чернігові відбулися обласні відбіркові змагання юнаків 1997-99 рр.н. за право представляти наш край на чемпіонаті України. З-поміж 11 представників Щорського району перші місця вибороли й отримали путівки на чемпіонат Д.Лайко (до 38 кг), О.Кушніренко (до 66 кг), А.Дутка (до 85 кг), І.Мартюхін (до 73). Через брак фінансування наші борці поїдуть на змагання за власний кошт.
Юнацький футбол
У рамках першості області серед ДЮСШ представники нашого району зіграли на виїзді у Чернігові проти суперників із спортшколи «Десна». Вихованці старшої групи поступилися з мінімальним рахунком 0 : 1, а ось молодшої групи – переконливо виграли (4 : 0).

Комментариев нет:

Отправить комментарий