пятница, 5 октября 2012 г.

Не розмови, а робота

Правильно кажуть, що будівельна галузь є один з локомотивів економіки. І добре, що нинішній рік позначився для Щорсівщини реалізацією цілого ряду проектів з ремонту, будівництва та реконструкції об’єктів соціально-комунальної сфери. Докладніше на цю тему ми поговорили з директором фірми «Щорсбудкомплекс» В.Г.ГОРДЮКОМ.

- Колектив нашого підприємства нараховує близько двадцяти робітників різних спеціальностей. Наразі ми маємо статус філії будівельної компанії «Славутич», яка працює вже 15 років і має чималий досвід у виконанні замовлень різного ступеня складності. Цьогоріч у Щорському районі нами зроблено чимало. У Рогізках будується нова котельня при сільській лікарській амбулаторії. Розпочали працювати в серпні й здамо її в експлуатацію до початку чергового опалювального сезону. Влітку в райцентрі відремонтовано аварійний вхід до під`їзду з ганком, дах на п`ятиповерхівці по вулиці Щорса. Гарантія на покрівлю – мінімум 5 років, (якщо лише її не подірявлять при встановленні телевізійних антен). Також розпочато ремонт покрівлі у багатоквартирному будинку по вулиці Енгельса. Аналогічні роботи проведено на будівлі цеху електрозв`язку «Укртелеком». У стадії реалізації проект ремонту першого поверху дитячого відділення районної лікарні (підвісні стелі, заміна дверей тощо), повне оновлення дитячого садка у Сновському. Люди можуть бачити ще одну корисну справу – як поступово змінюється обличчя парку в центрі Щорса. Незабаром його головна алея, викладена плиткою, з двома клумбами і шістьма лавами відпочинку тішитиме око наших земляків і гостей міста. Роботи вже на завершальній стадії, тож коли дозволить погода – об’єкт буде готовий у жовтні.
У перспективах діяльності «Щорсбудкомплексу» - взяти участь у капремонті даху п’ятиповерхового житлового будинку на околиці Щорса й заміні покрівлі на двоповерхівці по вулиці Енгельса. У разі наявності у замовників фінансування з державного та місцевих бюджетів або за програмою розитку ООН (медичні заклади в Єліному та Нових Боровичах), підприємство зробить все можливе, щоб всі необхідні роботи були виконані вчасно.
Олег МІРОШНИЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий