воскресенье, 2 апреля 2017 г.

Громада чекає змін

27 березня відбулася п’ята (позачергова) сесія Сновської міської ради восьмого скликання.
Причиною її термінового проведення стало питання проплати за газ Новоборовицькому стаціонарному відділенню для  постійного або тимчасового проживання, де наразі перебуває 27 немічних людей. Щоб здійснити цю  проплату з видатків новоствореної громади, депутатам треба було проголосувати за нову редакцію статуту  комунальної установи «Сновський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Але, як виявилося на ділі, це (на перший погляд) нескладне і зрозуміле всім питання перетворилося у доволі закручену проблему з великим підтекстом. Розрубувати «гордіїв вузол» випало різними непростими шляхами.
Головуючому  Олександру Медведьову довелося навіть автівки відправляти, щоб декого з депутатів доставити у раду, оскільки голосів  для кворуму деякий час не вистачало.
У підсумку все закінчилося так, як і повинно було закінчитися: кого треба – дочекалися, статут ухвалили, а, значить, і відповідні розрахунки за  тепло пішли! Що ж то було? Непорозуміння? Вихід із безвиході? А, може, те, про що колись писав мудрий Григорій Сковорода: «Хто є на світі без гріха?..»

Комментариев нет:

Отправить комментарий