пятница, 10 ноября 2017 г.

Бібліотека інформує про реформи

У середу 8 листопада  представники центральної бібліотеки організували черговий вуличний консультаційний пункт на тему «Децентралізація: реформи в дії в Сновській ОТГ» у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).






Перехожим у міському парку Сновська, а це були і місцеві мешканці, й гості міста, бібліотекарі розповідали про структуру та роботу об’єднаної територіальної громади і роздавали інформаційні буклети та листівки. Бажаючі могли поставити запитання до влади, записавши його і вкинувши в скриньку тут же біля інформаційного стенда.
– Як виявилося під час заходу, - каже бібліограф ЦБС Тетяна Козимір, - настрої в людей щодо децентралізації різні. Мабуть, через недостатню обізнаність населення. Не всі розуміють переваги і недоліки ОТГ; не вірять в те, що у зв’язку з реформами у людей з’явилася можливість впливати на розподіл бюджету на місцях.
У той же час варто звертатися зі своїми пропозиціями до влади і не бути байдужими у вирішенні проблемних питань. Тож бібліотекарі продовжують інформувати мешканців Сновщини про реформи і запрошують до кіноклубу «Децентралізація і нові можливості», який буде працювати 14 листопада у приміщенні центральної бібліотеки з 11.00. Буде цікаво і смчано!
Лариса МАРТИНЕНКО
Проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).на теренах Сновської ОТГ він реалізується ЦРБ у співпраці з Корюківською ММГО «Альтернатива».

Комментариев нет:

Отправить комментарий