понедельник, 27 ноября 2017 г.

Для сновчанки Ярослави Приходько спорт – не лише захоплення



Шістнадцятирічна Ярослава Приходько (на знімку справа) продовжує підкорювати нові вершини в настільному тенісі.
Минулий тиждень для юної спортсменки виявився насиченим та багатим на нові перемоги. З 14 по 17 листопада Ярослава брала участь у змаганнях  у Києві, де зайняла почесне 3 місце у віковій категорії до 21 р.
Наступного дня дівчина вже змагалася у Корюківці, де обіграла всіх своїх суперників і заслужено посіла 1 місце. До речі, тато Ярослави Андрій Миколайович також чудово грає у настільний теніс, і як результат – 2  місце. Встигла юна спортсменка зайняти 1 місце й у Бобровиці та 2 у Київському спортивному клубі «Оріон».
Досягаючи таких хороших результатів, Ярослава в жовтні брала участь в  суперлізі, яка проходила в Сумах. У підсумку у неї був лише один програш у грі з учасницею від Узбекистану. Решту конкурсанток дівчина перемогла без жодних зусиль.
У грудні планувала поїздку до Фінляндії, але не встигла зібрати всі необхідні документи для цього. Проте засмучуватися їй нема коли, адже зараз спортсменка активно готується до другого туру суперліги, яка відбудеться в Чернігові. Вона із задоволенням проводить весь вільний час в спортивних залах. Минулого року, разом зі своїм батьком, їздила тренуватися на 50 днів до Китаю. Тренування були досить важкими і виснажливими і тривали не менше 5 годин.
Зараз Ярослава на останньому курсі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного, після закінчення якого планує продовжити навчання в Польщі. А найзаповітнішою мрією дівчини є гра в закордонному клубі. Адже спорт для неї –  не просто захоплення, це – все її життя.
Тетяна ЛИТВИН

Комментариев нет:

Отправить комментарий