четверг, 17 мая 2018 г.

Як у Європі, а, може, й краще!



Нещодавно журналістські делегації кількох областей брали участь у Всеукраїнській конференції НАУМ, яку гостинно зустріла, продемонструвавши найвищий рівень вражень, гостинна Ірпінська земля.

Конференція була насиченою інформаційними знаннями, практичними заняттями, зустрічами із цікавими людьми – маститими журналістами, письменниками, діячами культури і мистецтва, депутатами.
Окремі ж враження залишилися від зустрічей (їх було декілька) із мером Ірпеня Володимиром Карплюком (на фото). Випускник Національної академії державної податкової служби, громадський активіст, у минулому великий бізнесмен, він, приміром, у декларації про доходи не так давно вказав у своєму володінні аж 67(!) квартир. Володимир  Карплюк продемонстрував  із нами свою відкритість, готовність до ведення  постійного діалогу і те, власне, за що його містяни люблять: свою харизму і вміння господарювати.
Попри постійні скандальні  ситуації із землею, звинувачення  у земельному правовому нігілізмі, інші докори  у питаннях нерухомості, ірпінський мер продовжує  набирати  бали у  своїх виборців,  партійного електорату партії «Нові обличчя» (є її очільником). А все через підтримку у створенні абсолютно нової моделі ведення економіки.  Можливо, журналісти й помилялися, але поспілкувавшись із цією людиною, не можна було не підхопити море позитивну й ключової енергії.
До речі, й саме місто нагадувало клаптик чистої Європи (варіант прибалтійських країн), де все ідеально впорядковане, компактне, естетично  досконале. Я, чесне слово, по-доброму раділа…
Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий