четверг, 17 мая 2018 г.

Футбол

Дев’ятого травня відбулася фінальна частина турніру з міні-футболу, присвячена пам’яті Володимира Аліфіренка, серед колективів фізкультури та молоді міста. За третє місце боролися між собою команди  ДЮСШ та «Електрон», в якій «Електрон» переміг та зайняв третє місце. У фінальній частині розігрували перше та друге місця команди «Хіт» і «Тайм». «Тайм», одержавши перемогу з рахунком 2:1, зайняв перше місце, відповідно, «Хіт» став другим.
* * *
12 травня відбувся товариський турнір, присвячений 50- річчю заснування ДЮСШ, серед юнаків 9 років та молодших. До міста завітали гості з Городні та Конотопу (Сумська обл.). Наші юні футболісти спочатку перемогли команду з Городні – 8:0, потім – з Конотопу – 3:0, посівши таким чином перше місце. Другою стала команда з Конотопу, і третьою – з Городні.
* *
13 травня розпочалася міжрайонна першість з футболу серед дорослих. У першому турі місцевий «Тайм» приймав команду з с.Петрівка, де переміг з рахунком 4:0. Другій місцевій команді «Енергетик» не пощастило. На виїзді у с.Мощенка (Городнянський район) вони поступилися – 3:1. 
Інформацію надав Роман Грицюк

Комментариев нет:

Отправить комментарий