пятница, 30 сентября 2011 г.

Без ризику бізнесу не буває!



Третього вересня представники малого бізнесу Щорсівщини відзначають своє професійне свято – День підприємця України. Якщо поглянути в історію, то вона свідчить: без ризику бізнесу не буває! Ризик притаманний тільки людині. Це інтуїція, гра, обгрунтований розрахунок, змагання в конкурентній боротьбі. Це є й перемога розуму і розрахунків або гіркота прорахунків, однак те й інше стимулює бізнес.
Одних ризик надихає, інших відштовхує, але виграє, як правило суспільне виробництво, оскільки створюється багатство для людей і суспільства. Потяг до створення матеріальних та духовних благ, до збільшення статків також є рушійною силою підприємництва, тому що це потреби не тільки самого підприємця, а й держави в цілому.
А загалом підприємництво я б назвала соціально-економічною і діловою творчістю людини. Саме у ній, у самій людині, в її особистій ініціативі, енергії, активності, відповідальності, порядності, винятковій працьовитості закладені рушійні сили підприємництва. Вони, ці сили, допомагають підприємцям Щорсівщини реалізувати свої ідеї, винаходи, виявляти себе, задовольняти власну гідність, й що найголовніше – залишати після себе слід на Землі.
Зі святом вас, шановні! Щедрої долі, розвитку й удачі!

Олена КОМПАНЕЦЬ

Комментариев нет:

Отправить комментарий