среда, 28 сентября 2011 г.

У ТОВ «Техсервіс»

Факти, як відомо, річ уперта: Щорський електромеханічний завод вже став історією і все ж виробниче життя тут не припинилося. Так само, як і раніше, працюють за верстатами працівники, відправляється готова продукція, хтось отримує «по шапці» за неякісну роботу… Правда, підприємство, що розташоване тут, немає нічого спільного (крім орендованих площ та деякого обладнання) зі ЩЕМЗом. Воно називається ТОВ «Техсервіс».

Основний вид діяльності – механічна обробка металу. Прошу директора «Техсервісу» Олександра Єременка розповісти про роботу ТОВ більш детально.
- Виробляємо деталі для пакувального обладнання, яке випускається відомими вітчизняними фірмами, - говорить Олександр Анатолі-йович. – Працюємо практично з усією Україною, хоча питома вага припадає на Київ. У нашому активі також випуск вагів для зважування багатовагових вантажівок (від 60т), стрічкових пилорам для розпилювання дерева тощо.
У колективі - близько сотні людей. Частина – колишні працівники електромеханічного заводу, інших (верстатників, токарів, фрезерувальників) навчали за допомогою центру зайнятості.
Як позитив можна відзначити, що ми зберегли специ-фіку колишнього виробництва, тож тепер маємо можливість випускати продукцію оборонного призначення – при наявності замовлень. Із замовленнями, звісно, до Щорса паломництва нема. Доводиться шукати самим. А потім – працювати на якість.
- Форма оплати у нас відрядна. Таких, що отримують гроші тільки за те, що присутні на роботі нема. Проте професійні та сумлінні мають достойні зарплати, - додає О.А.Єременко.
За освітою він – інженер та магістр державного управління. За життєвою позицією – людина, що вболіває за свій край і його людей. Зайвий раз про це свідчать Дипломи (такі, наприклад, як «Благодійник року») та Подяки, якими була відзначена позавиробнича діяльність Олександра Анатолійовича.
Марія ІСАЧЕНКО
фото Андрія
Безбородька

На знімку: Кращі працівники ТОВ «Техсервіс» - фрезерувальник П.Ф.Гор-дійко та токар-розточувальник О.П.Павленко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий