вторник, 7 августа 2012 г.

20 років у приватному бізнесі

З нагоди 20-річчя підприємницької діяльності О.С. Дугеля привітав перший заступник голови райдержадміністрації В.Є.Алєксєєв і вручив йому Почесну грамоту РДА.
З 1992 року, як О.С. Дугель заснував своє однойменне приватне підприємство, назву його він не змінював. «Коли один з закордонних партнерів сказав, що мою фірму завжди легко знайти саме за назвою, я остаточно вирішив – не буде ні «Ударника», ні «Передовика». Буде завжди пп Дугель» - говорить Олександр Сергійович. Нині він займається лісопильним та стругальним виробництвом. Поставляє пиломатеріали по всій Україні та за її межі. Підприємця знають як сумлінного платника податків. Колектив цінує свого керівника. Хто прийшов до нього працювати – ніколи не жалкував.
- Він відповідальний, чесний, принциповий і пунктуальний. Ніколи не залишає поза увагою своїх працівників, завжди пам`ятає, в кого сьогодні свято, - говорять про нього підлеглі.
Тому урочистості з нагоди цього ювілею влаштував саме колектив для нього, а не навпаки. Олександр Сергійович до останнього не підозрював про вітання. На підприємстві є старожили, є вже свої пенсіонери, є матері, які народили дітей і повернулися з декретних відпусток сюди ж на роботу.
Син О.С.Дугеля - Сергій - також нині працює разом з батьком. Створив своє підприємство, що теж займається деревообробкою.
- Головне в цьому році для мене не ювілей створення фірми, - говорить О.С.Дугель, - а народження внучки. Це дійсно радість, заради цього хочеться і бізнесом займатися, бо з`явилися нові цінності в житті.

Лариса МАРТИНЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий