вторник, 7 августа 2012 г.

Навчання та професійна підготовка

Знайти роботу, реалізувати себе в професійній діяльності в сучасних умовах надзвичайно складно всім: і молодим, і середнього віку, а тим паче особам з інвалідністю.
Тому одним з напрямків комплексного вирішення цих проблем є професійне навчання інвалідів робітничим професіям в спеціалізованих реабілітаційних закладах. Саме такими закладами і є Міжрегіональний центр трудової, медико-соціальної і професійної реабілітації інвалідів Кримська Республіканська Установа «Міжрегіональний центр професійної реабілітації інвалідів» (м.Євпаторія, вул.Тухачевського,22), Вінницький міжрегіональний Центр професійної реабілітації інвалідів «ПОДІЛЛЯ» (м.Вінниця, вул.Пирогова,135-а) та Кам’янець-Подільський планово-економічний технікум (м.Кам’янець-Подільський, вул.Годованця,13). За більш детальною інформацією про навчальні заклади та професії просимо звертатися до управління праці та соціального захисту населення РДА: м.Щорс, вул.Гомельська,26, тел. 2-13-38.
О.ЛИЧАК, начальник відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління праці та соцзахисту населення РДА

Комментариев нет:

Отправить комментарий