вторник, 7 августа 2012 г.

Пізнай свій край

До 80-річчя Чернігівської області та 210-річчя Чернігівської губернії Щорська центральна бібліотека реалізує власний проект «Щорсівщина: туристичний калейдоскоп», мета якого ознайомити бажаючих
з історією населених пунктів району, їх природним різнобарв’ям, знаними людьми, спонукати до подорожі рідним краєм: пішохідної, велосипедної, автомобільної або човном по річці Снов. Уже підготовлені буклети туристичних маршрутів по 14 населених пунктах району. А маршрутом Щорс - Займище - Щорс проведена екскурсія провідним бібліографом центральної бібліотеки Іриною Артеменко для бібліотечних працівників Щорської ЦБС, як приклад практичної реалізації проекту. Учасники подорожі відзначили для себе багато цікавого в ході маршруту і вітали цей неординарний захід. Особливо вдячні керівництву і бібліотекарю Щорського ВПУЛГ за надану можливість ознайомитись з роботою бібліотеки та екскурсією на території училища. До складання маршрутів по населених пунктах залучались сільські бібліотекарі, місцеві краєзнавці, вчителі історії і географії, працівники сільських рад.
На часі видання збірки «Щорсівщина - туристичний калейдоскоп», до якої ввійдуть складені маршрути у більш повному обсязі.
Н.МОКРОСНОП, директор Щорської ЦБС

Комментариев нет:

Отправить комментарий