пятница, 31 августа 2012 г.

На ВАТ «Щорський завод продовольчих товарів»

весь час працюють над новітніми технологіями, не бояться експериментувати, досліджувати попит споживачів ринку, нарощувати потужності.

Все, що робиться на цьому підприємстві, йде від професіоналізму, вміння налагоджувати виробничий процес, зрештою, від людей, котрі трудяться на заводі і творять його показники.
Приміром, працівниці кондитерського цеху (на знімку) Тетяна Сильченко й Тетяна Гречушкіна мають безпосередню причетність до виробництва за добу 7-8 тонн кондитерських товарів. Випускається їх близько 50 найменувань. Це – соки, повидло, пряники, печиво, кекси.
Нещодавно побачили світ такі солодкі і смачні витвори, як бісквітні ведмедики, кекси столичні з родзинками, вівсяні пряники в шоколаді, тістечка «Маффін» з різноманітним начинням.
І це далеко не все, що вигадали та перетворили в смачну і корисну дійсність наші заводчани.
- Усе задля нашого здоров’я і процвітання, - кажуть вони. – І на благо України, - хочеться додати до сказаного.
Олена КОМПАНЕЦЬ
Фото Леоніда ШЛОМИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий