четверг, 6 сентября 2012 г.

Дотримуймося правил дорожнього руху!

Про ситуацію на автошляхах Щорсівщини читачам «Променя» розповів начальник місцевого відділення ДАІ В.Пискун.
- У першій декаді серпня на території нашого району сталися дві дорожньо-транспортні пригоди.
В Щорсі близько дев`ятої години ранку біля гідропарку водій легковика-іномарки скоїв наїзд на велосипедиста. Постраждалий був доставлений до лікарні, а на власника машини чекає адміністративне покарання. А згодом у Петрівці молодий чоловік, що вночі їхав селом на мотоциклі, не впорався з керуванням і перекинувся. Причиною оказії послужило перебування водія в нетверезому стані. На щастя, він отримав незначні тілесні ушкодження.
У рамках місячника безпеки дорожнього руху, що тривав у серпні, співробітники державтоінспекції приділяли підвищену увагу попередженню та виявленню порушень ПДР, дотриманню вимог нормативно-правової бази автоперевізниками пасажирів. Станом на 22 серпня було складено 35 протоколів про різноманітні порушення. З них 7 - на перевізників і 10 - на водіїв, які керували транспортом у нетверезому стані.
Наостанок варто нагадати батькам, що 1 вересня їхні діти пішли до школи, тож їм треба роз`яснити елементарні правила дорожнього руху - перехід вулиці тощо. А ще - доречним є подбати про придбання світлоповертаючих елементів, які закріплюються на одязі у темну пору доби. Це суттєво знижує ризик потрапити в аварію. Слава Богу, цьогоріч з вини дітей у районі не сталося жодної ДТП. І хай така статистика залишається незмінною.
Олег МІРОШНИЧЕНКО

Комментариев нет:

Отправить комментарий