пятница, 7 сентября 2012 г.

З нагоди Дня підприємців України

З нагоди Дня підприємців в райдержадміністрації відбулось урочисте привітання кращих підприємців району. Голова райдержадміністрації Олександр Грабовський ознайомив присутніх із соціально-економічною ситуацією в районі та перспективами його розвитку. Голови РДА, райради і міста вручили нагороди кращим підприємцям.

Щорською райдержадміністрацією підписано розпорядження. У ньому сказано: «Нагородити Почесною грамотою райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток підприємництва району та з нагоди свята – Дня підприємця Гурарія Олександра Борисовича, Анищенко Тамару Вікентіївну, Школіка Олега Леонідовича, Василечко Галину Василівну. Оголосити Подяку голови райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток підприємництва району та з нагоди свята – Дня підприємця Савинській Ірині Олексіївні, Лопаревичу Сергію Володимировичу, Самусенко Людмилі Іванівні, Гзирбаляну Рубену Амазасповичу, Скидану Дмитру Володимировичу. Оголосити Подяку голови райдержадміністрації за сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня фармацевта Замахаєвій Ользі Олексіївні – заступнику завідуючої аптеки № 2 м. Щорс ПП «Фірма «Медінтех» та Ругаль Юлії Анатоліївні – провізору аптеки № 2 м.Щорс ПП «Фірма «Медінтех».
До Дня підприємця нагороджені Почесними грамотами районної ради Биховець Людмила Іванівна та Гурарій Ілля Борисович, Почесною грамотою міської ради – Порєчин Олександр Володимирович.
Росік Михайло Федорович отримав диплом лауреата обласного конкурсу на визначення кращого суб’єкта підприємництва у номінації «Краще підприємство у галузі будівництва».

Комментариев нет:

Отправить комментарий