пятница, 28 сентября 2012 г.

Оформлення паспортів та реєстрації місця проживання

З 1 серпня підрозділи Державної міграційної служби України розпочали роботу з видачі паспортів громадян України, реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також виконання інших функцій, визначених законодавством
України про громадянство та імміграцію (до цього часу ці функції виконували підрозділи МВС). Одночасно із переданням зазначених функцій від МВС до ДМС України внесено низку змін у законодавство України. Наразі затверджено нові правила оформлення і видачі паспорта громадянина України. Що ж стосується реєстрації місця проживання фізичних осіб, то передбачено такі важливі нововведення: реєстрація та зняття з реєстрації проводяться в одному місці та в день звернення особи до органу реєстрації.
Детальну інформацію громадяни можуть отримати в управлінні Державної міграційної служби України в Чернігівській області за адресою: вул. Шевченка, 51а, м. Чернігів, з 9:00 до 18:00, у п’ятницю - з 9:00 до 17:00 (перерва з 13:00 до 13:48) або ж за номером телефону 95-15-58, а також у Щорському районному секторі УДМС України в Чернігівській області (м.Щорс, вул. П.Сагайдачного, 8. Т.: 2-11-31).

Комментариев нет:

Отправить комментарий