пятница, 7 сентября 2012 г.

На святі у Чепельові (проходило на Спаса) було багатолюдно і урочисто

 За давньою традицією, яка існує в цьому славному селі, гостей зустрічали хлібом-сіллю, випеченим дбайливими руками місцевих трударів. Вродливі дівчата в українських вишиванках піднесли його першому заступнику голови РДА Володимиру Алєксєєву,





 керівнику громадської приймальні народного депутата Ігоря Рибакова Ользі Сахно, сільському голові Марії Мороз. Підійшовши до мікрофона, Марія Іванівна відкрила захід і побажала своїм землякам нових успіхів, прихильної долі. Серед присутніх на святі були і щирі у своїй постійній підтримці депутати райради Володимир Кузьменко, Віталій Пискун. Їхній вагомий внесок у скарбницю громади люди давно оцінили.
- Ми гордимося такими депутатами, - сказала одна з учасниць дійства.
А тим часом на майданчику перед сільрадою тривала лірична подорож цікавими моментами сільського буття. До речі, музичний супровід подорожі здійснювали улюбленці глядацької аудиторії Олександр Бівалькевич, Леся Бівалькевич, Оксана Бондаревська. Варто було бачити, як при цьому поводила себе публіка, яким завзяттям і натхненням повнилася її поведінка. Веселі і розкуті, молоді і зовсім не молоді чепелівці просто відпочивали, показували себе та свої маленькі й великі здобутки (хіба так багато, чесно кажучи, тієї радості у нашої людини?!) Приміром, у 20-річної красуні Марини Семенок вся радість у сім’ї, трьох діточках. Причепурені, мов янголятка, вони вийшли до людей, аби прийняти подарунки і теплі слова. А чарівною феєю для Семенків була інша гарна мама і успішний підприємець Ірина Кузьменко, добрі жести якої чепелівці побачили не лише на святі 19 серпня, а й повсякчас.
Залишається додати: так тримати! І хай попереду будуть нові свята, нові плани і мрії.
Олена КОМПАНЕЦЬ, фото автора

Комментариев нет:

Отправить комментарий